Tata, de hoge

Plaatsen > De hoge Tata

De Hoge Tata is een bergachtig massief dat zich uitstrekt in Polen met enkele van de hoogste toppen in Slowakije (Gerlach Peak op 2655 meter, Krivan met 2494 meter en de Lomnica op 2632 meter). Tussen de Krivan en de Lomnica Peak zijn 25 andere toppen met een hoogte van meer dan 2500 meter.

De bergen kennen verschillende valleien die zich lenen voor wintersport en wandelen, of zelfs bergbeklimmen. De sneeuw is overvloedig tijdens het winter seizoen en U kunt skiën tot aan de maand april en soms nog later in het seizoen. In een prachtige natuurlijke omgeving, prachtige hotels, die voldoen aan de meest veeleisende normen die zijn gebouwd aan de voet van de ski-pistes en op wandelpaden. Het panorama is uitzonderlijk en biedt fantastische uitzicht op de massieven en de talrijke bergmeren. Alles wat hier is gebeurd om de bezoekers te profiteren van de rijkdom van deze buitengewone  natuurlijke plaats.

De verschillende valleien vormen een geïntegreerd netwerk en zijn verbonden met de bus en trein. De trein rijdt door zeer schilderachtige gebieden.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *