De websites van VERASEC maken gebruik van cookies. Meer infomatie >

Slowakije vakantieland: vakantiehuisjes, campings, autohuur, hotel, hotels, vliegreizen
Slowakije

Vakantieland.nl 

Zadubnie op SlowakijeVakantieland.nlSlowakije vakantieland: vakantiehuisjes, campings, autohuur, hotel, hotels, vliegreizen
Startpagina Inhoud Zoeken Contact Over ons Disclaimer Adverteren Voeg toe aan favorieten Link naar ons

Slowakije vakantieland: vakantiehuisjes, campings, autohuur, hotel, hotels, vliegreizen

Slowakije vakantieland: vakantiehuisjes, campings, autohuur, hotel, hotels, vliegreizen

Plaats informatie
Thema-artikelen
Vakantiehuizen
Last Minutes
Pensions
Hotels
Autoverhuur
Vliegreizen
Camping
Rondreizen
Reisverzekering
Reisgidsen
Recepten
Evenementen
Reisverhalen
Links

Plaatsen > Zadubnie

Zadubnie is een klein dorp met 500 inwoners, gelegen in mooi landelijk gebied, 2 km ten oosten van Zilina. Zadubnie is een bekende winter- en zomersportplaats, 30 km ten zuiden van Oscadnice (beschermd natuurpark Kysuca) 35 km ten oosten van Martinske Hole, 33 km van Vratna dolina (natuurpark Mala Fatra).

Het dorpje Zadubnie ligt in een uitloper van het Nationaal Park "Male Fatra". In de omgeving bevind zich een dennenbos en de omgeving nodigt uit tot het maken van mooie wandelingen.

De stad Zilina, gelegen op ongeveer 2 km afstand, heeft een gezellig stadscentrum met winkels en restaurantjes. Voor de dagelijkse eet- en drinkbehoeftes zijn er verschillende potravini - kruidenierswinkeltjes - nabij.

Ook zijn er diverse mogelijkheden voor het maken van uitstapjes. U kunt bijvoorbeeld een bezoek brengen aan de thermale baden in Rajecke Teplice, de kastelen van Bojnice en de mooie natuurgebieden in Terchova en Orava.

In de zomer is het de moeite waard om een tocht met een vlot te maken op de rivier in het dal van de Strecno, het mooiste gedeelte op de langste Slowaakse rivier, de VŠh.
 

Internationaal zaken doen? Inzaken.eu!

Lastminutes Zoeken

Graag ontvangen we uw suggesties tot verbetering van deze pagina (Klik hier).

Slowakije vakantieland: vakantiehuisjes, campings, autohuur, hotel, hotels, vliegreizen  

Andere landen uit deze serie: Aruba BelgiŽ Bonaire Bulgarije Curacao Denemarken Duitsland Frankrijk Griekenland Hongarije ItaliŽ Nederland Oostenrijk Polen Portugal RoemeniŽ Slowakije Spanje Turkije TravelGuideEurope.eu Zwitserland

Unless explicitly specified otherwise, this page and all other pages at this site are Copyright © 2006 - 2013 by Verasec. Use of text, images, layout, format, look, or feel of these pages, without the written permission of the copyright holder, except as specified in the Copyright Notice, is strictly prohibited. All Rights Reserved, Verasec. Laatst bijgewerkt: woensdag 29 mei 2013

Op Slowakije Vakantieland vindt u uitgebreide informatie over Slowakije, het kopen of huren van een huis in Slowakije, maar ook links naar campings in Slowakije en vakantiehuisjes in Slowakije. Steun ons en boek uw hotels en vakantiehuisjes in Slowakije via "Slowakije Vakantieland".