De websites van VERASEC maken gebruik van cookies. Meer infomatie >

Slowakije vakantieland: vakantiehuisjes, campings, autohuur, hotel, hotels, vliegreizen
Slowakije

Vakantieland.nl 

Telefoneren op SlowakijeVakantieland.nlSlowakije vakantieland: vakantiehuisjes, campings, autohuur, hotel, hotels, vliegreizen
Startpagina Inhoud Zoeken Contact Over ons Disclaimer Adverteren Voeg toe aan favorieten Link naar ons

Slowakije vakantieland: vakantiehuisjes, campings, autohuur, hotel, hotels, vliegreizen

Slowakije vakantieland: vakantiehuisjes, campings, autohuur, hotel, hotels, vliegreizen

Plaats informatie
Thema-artikelen
Vakantiehuizen
Last Minutes
Pensions
Hotels
Autoverhuur
Vliegreizen
Camping
Rondreizen
Reisverzekering
Reisgidsen
Recepten
Evenementen
Reisverhalen
Links

Thema's > Telefoneren

Directe internationale telefoonverbinding is mogelijk vanuit Slowakije met vele landen. Bellen naar het buitenland: 00 + landennummer van de staat + netnummer (behalve de eerste "0") + abonneenummer.

Bellen naar Slowakije : landennummer 00421. 

Natuurlijk kunt u vanuit uw hotel bellen, maar het is goedkoper om vanuit een telefooncel met een telefoonkaart te bellen. Telefooncellen vindt u over het algemeen door heel het land.  Vanuit alle telefooncellen kan rechtstreeks naar het buitenland worden gebeld. Er kan betaald worden met munten van 5 en 10 kroon, en met een telefoonkaart. Telefoonkaarten zijn verkrijgbaar op het postkantoor en bij de krantenkiosk.

Mobiel bellen
De meeste Nederlandse netwerken zullen goed bereik hebben in Slowakije. Wilt u er zeker van zijn dat u kunt bellen en gebeld kan worden, dan kunt u het beste even contact opnemen met uw provider!  De standaard van de Slowaakse mobiele telefonieverbindingen (GSM) is 1800 MHz. In Slowakije werken twee providers voor mobiele telefonie: Orange en Eurotel- T mobile, beide met GPRS netwerk.

Belangrijke telefoonnummers

Politie 158
Wegenwacht UAMK (ASASlovakia)   18124
Reddingsdienst 155
Brandweer 150

Internet
Natuurlijk vindt u in Slowakije ook internetcafés! In de grote steden zijn ze overal te vinden voor redelijk goedkope tarieven. Denkt u er ook aan dat u kunt bellen via internet!