De websites van VERASEC maken gebruik van cookies. Meer infomatie >

Slowakije vakantieland: vakantiehuisjes, campings, autohuur, hotel, hotels, vliegreizen
Slowakije

Vakantieland.nl 

Ruzomberok op SlowakijeVakantieland.nlSlowakije vakantieland: vakantiehuisjes, campings, autohuur, hotel, hotels, vliegreizen
Startpagina Inhoud Zoeken Contact Over ons Disclaimer Adverteren Voeg toe aan favorieten Link naar ons

Slowakije vakantieland: vakantiehuisjes, campings, autohuur, hotel, hotels, vliegreizen

Slowakije vakantieland: vakantiehuisjes, campings, autohuur, hotel, hotels, vliegreizen

Plaats informatie
Thema-artikelen
Vakantiehuizen
Last Minutes
Pensions
Hotels
Autoverhuur
Vliegreizen
Camping
Rondreizen
Reisverzekering
Reisgidsen
Recepten
Evenementen
Reisverhalen
Links

Plaatsen > Ruzomberok

De stad Ruzomberok is het centrum van het interessante gebied Lage Liptov en ťťn van de 78 Slowaakse Gemeenten.

Naast de stad Ruzomberok, op zoín 2 km. van het stadscentrum, ligt het skicentrum Ruzomberok. Dat is een nieuw skicentrum dat ligt op de hellingen van de Lage Fatra, op een hoogte van 545-1.209 m.  Skipark Ruzomberok staat bekend om zijn perfecte geografische ligging. Op een kruispunt van belangrijke wegen en in de nabijheid van de luchthavens van Poprad, Sliac en Zilina.

De toegang tot het gebied is Hrabovo, waar een kabelbaan begint die je naar MalinŰ Brdo brengt.  Met name ouders met kinderen en de niet zo gevorderde skiŽr kan hier uitstekend aan zijn trekken komen.

Het skigebied heeft totaal 24 km piste. Daarvan is ongeveer 18 km met sneeuwkanonnen uitgerust. Het heeft totaal 10 liften waaronder 4 speciale kinderliften. Ook de goede skiŽr kan op de toppen van de berg Malinne zijn uitdaging vinden.

Het thermale zwembad van BeöenovŠ bevind zich op 10 km afstand en is het gehele jaar geopend. Een ideale ontspanning na een dagje skiŽn!
 

Internationaal zaken doen? Inzaken.eu!

Lastminutes Zoeken

Graag ontvangen we uw suggesties tot verbetering van deze pagina (Klik hier).

Slowakije vakantieland: vakantiehuisjes, campings, autohuur, hotel, hotels, vliegreizen  

Andere landen uit deze serie: Aruba BelgiŽ Bonaire Bulgarije Curacao Denemarken Duitsland Frankrijk Griekenland Hongarije ItaliŽ Nederland Oostenrijk Polen Portugal RoemeniŽ Slowakije Spanje Turkije TravelGuideEurope.eu Zwitserland

Unless explicitly specified otherwise, this page and all other pages at this site are Copyright © 2006 - 2013 by Verasec. Use of text, images, layout, format, look, or feel of these pages, without the written permission of the copyright holder, except as specified in the Copyright Notice, is strictly prohibited. All Rights Reserved, Verasec. Laatst bijgewerkt: woensdag 29 mei 2013

Op Slowakije Vakantieland vindt u uitgebreide informatie over Slowakije, het kopen of huren van een huis in Slowakije, maar ook links naar campings in Slowakije en vakantiehuisjes in Slowakije. Steun ons en boek uw hotels en vakantiehuisjes in Slowakije via "Slowakije Vakantieland".