De websites van VERASEC maken gebruik van cookies. Meer infomatie >

Slowakije vakantieland: vakantiehuisjes, campings, autohuur, hotel, hotels, vliegreizen
Slowakije

Vakantieland.nl 

Banner veiling op SlowakijeVakantieland.nlSlowakije vakantieland: vakantiehuisjes, campings, autohuur, hotel, hotels, vliegreizen
Startpagina Inhoud Zoeken Contact Over ons Disclaimer Adverteren Voeg toe aan favorieten Link naar ons

Slowakije vakantieland: vakantiehuisjes, campings, autohuur, hotel, hotels, vliegreizen

Slowakije vakantieland: vakantiehuisjes, campings, autohuur, hotel, hotels, vliegreizen

Plaats informatie
Thema-artikelen
Vakantiehuizen
Last Minutes
Pensions
Hotels
Autoverhuur
Vliegreizen
Camping
Rondreizen
Reisverzekering
Reisgidsen
Recepten
Evenementen
Reisverhalen
Links

Adverteren > Banner veiling

Sinds 2006 is SlowakijeVakantieland.nl bezig het meest complete overzicht in het Nederlands taalgebied samen te stellen over Slowakije. Dat deze inspanning gewaardeerd wordt blijkt uit het snel stijgende bezoekersaantal van de site.

U kunt op een voordelige wijze meeprofiteren van het sterk groeiende bezoekers aantal. Door een advertentie op SlowakijeVakantieland.nl kunt u de doelgroep bereiken die in uw product of dienst geļnteresseerd is. Door te adverteren in een specifieke rubriek kunt u nog gerichter in contact komen met mensen die belangstelling hebben voor uw organisatie.  

Voor bedrijven of particulieren die zich richten op reizigers naar Slowakije, is dit de perfecte plek om zichzelf te tonen! 

Op alle pagina's van thema's, recepten en plaatsbeschrijvingen, totaal zo'n 200 pagina's, is reclameruimte te vergeven. Uw advertentie staat met maximaal tien aanbieders gelijktijdig in de linker- of rechtermarge op alle pagina's of met maximaal drie aanbieders aan de onderzijde). 

Banners:
Biedingen zijn exclusief bannerproductie; we gaan er dus van uit dat u compleet materiaal aanlevert. 

Alle bannerposities aan de linker- en rechterzijde zijn voor GIF-bestanden of -animaties van 120x165 pixels met een grootte van maximaal 15 KB (15 kilobytes). 

Alle bannerposities aan de onderzijde zijn voor GIF-bestanden of -animaties van 468x60 pixels met een grootte van maximaal 15 KB (15 kilobytes)

De banner kan 1 verwijzing ("hyperlink") naar een ander Internetadres bevatten. Indien de gebruiker op de banner klikt, wordt een nieuw venster van de browser geopend waarin de doelpagina wordt geladen. SlowakijeVakantieland.nl behoudt zich het recht voor om zonder opgaaf van redenen banners en/of verwijzingen te weigeren. 

Exclusiviteit:
Voor exclusieve bannerplaatsing en/of Rubriek sponsoring geldt: neem contact met ons op!

Betalingsmogelijkheden
We hebben verschillende betalingsmogelijkheden

1) De banner wordt een veelvoud van 1000 pageviews vertoont. Per 1000 pageviews doet u een bod. 

2) U plaatst een banner en betaalt per klik dat een gebruiker op uw banner klikt. Per veelvoud van 100 kliks doet u een bod. Het meten van de kliks gebeurt door een onafhankelijke instantie.

3) U plaatst een banner en betaalt een percentage van de transactie die ontstaat dankzij de bezoeker die van onze site afkomt. Dit percentage is onderhandelbaar. Helaas zijn wij zelf niet in staat om dergelijke transacties te volgen en dient u zelf een systeem te hebben of in te huren. De kosten van dit systeem zijn voor uw rekening. Indien u een eigen systeem gebruikt dient er, op verzoek, een accountantsverklaring te worden overlegt over de betrouwbaarheid.

4) U plaatst een banner en betaalt per kalendermaand of jaar.

Bieden
Bieden kan uitsluitend per 5 euro, minimuminleg 100 Euro. De positie wordt bepaald door uw bod, het hoogste bod staat bovenaan. In verband met de verschillende betalingsmogelijkheden zullen wij trachten de biedingen, afhankelijk van het daadwerkelijke aantal views en clicks vergelijkbaar te maken. 
Indien uw bod overtroffen wordt, waardoor uw campagne dus een positie daalt, en eventueel zelfs tijdelijk wordt onderbroken indien er meer dan tien banners actief zijn, wordt u daarvan via E-mail op de hoogte gesteld. U kunt dan uw bod aanpassen om weer op de door u gewenste positie te komen. Er zijn geen administratiekosten voor het plaatsen van de banner. 

Niet verkochte posities worden opgevuld met affiliate-programs.

Aanmelden
SlowakijeVakantieland.nl behoudt zich het recht voor om aanmeldingen te weigeren zonder opgaaf van redenen. Klik hier voor informatie of opdracht.

Verwerking
Reclamecampagnes worden geactiveerd nadat de betaling is ontvangen of, indien aangegeven, op een later tijdstip (ook pas tenminste na ontvangst van het verschuldigde bedrag).

Huidige adverteerders en bedragen

Positie
Links
Adverteerder Bedrag 
1    
2    
3    
4    
5    

 

Positie
Rechts
Adverteerder Bedrag/jaar 
1 East West Europe 105 euro
2 inzaken.eu 100 Euro
     

 

Positie
Onder
Adverteerder Bedrag 
1    
2    
3